Meer resultaten voor knov kwaliteitsregister

knov kwaliteitsregister
 
Het kwaliteitsregister KNOV Kwaliteitsregister.
Over het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Voordelen Kwaliteitsregister Verloskundigen. Werken met PE-online. Wie is geregistreerd? Nieuwsbrief Kwaliteitsregister Verloskundigen. Vacature Beleidsorgaan Kwaliteitsregister Verloskundigen. 74% van de verloskundigen staat in het Kwaliteitsregister. Meer over registreren. Wie is geregistreerd? Staat uw verloskundige in het Kwaliteitsregister.
Home KNOV Kwaliteitsregister.
Vacature Beleidsorgaan Kwaliteitsregister Verloskundigen. Voor het Beleidsorgaan van het Kwaliteitsregister Verloskundigen zijn we op zoek naar een enthousiaste verloskundige. Heeft u altijd al met collega's' mee willen denken over kwaliteitsbeleid? Heeft u niet veel tijd, maar wilt u toch inbreng hebben?
Registratiecriteria KNOV Kwaliteitsregister.
Contact KNOV Kwaliteitsregister.
Vragen over het kwaliteitsregister? Bel 030 282 31 14 of mail naar kwaliteitsregister@knov.nl. ma t/m vr 8.30-16.30 uur. 3500 GA UTRECHT. 74% van de verloskundigen staat in het Kwaliteitsregister. Meer over registreren. Wie is geregistreerd? Staat uw verloskundige in het Kwaliteitsregister.
Onze organisatie KNOV Kwaliteitsregister.
Persoonlijk dossier KNOV Kwaliteitsregister.
Als bewijs kunt u een verklaring opstellen met vermelding van naam stagiaire en stageperiode en deze laten ondertekenen door de stagiaire. Stageroosters of een bevestiging van de opleiding volstaan ook als bewijs. 74% van de verloskundigen staat in het Kwaliteitsregister.
Kwaliteitsregister Verloskundigen de Verloskundige KNOV.
Het Kwaliteitsregister Verloskundigen staat open voor alle praktiserende verloskundigen, leden van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen KNOV en niet-leden. Een geregistreerde verloskundige heeft het recht om het officiƫle keurmerk van het kwaliteitsregister te voeren: een bewijs dat de verloskundige werk maakt van bij en nascholing en waarmee zij zich in de praktijk kan onderscheiden.
Werken met PE-online KNOV Kwaliteitsregister.
Het dossier is alleen toegankelijk voor de verloskundige zelf en voor het Bureau Kwaliteitsregister. Via login is het digitaal persoonlijk dossier te vinden. Invoeren activiteiten in het dossier. Het invoeren van activiteiten in het dossier van de verloskundige gebeurt op twee manieren. Een organisator registreert activiteiten in categorie A, bij en nascholing en categorie B, vaardigheidstrainingen spoedeisende handelingen. De perinatal audit cluster C en alle activiteiten die de KNOV organiseert ook cluster D worden ook door de organisator ingevoerd.

Contacteer ons