Meer resultaten voor knov anticonceptie

knov anticonceptie
 
Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen KNOV Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen KNOV.
Alle vormen van anticonceptie komen aan bod. Op deverloskundige.nl is de folder door te bladeren en te downloaden als pdf. De gedrukte Nederlandstalige folder is tegen een vergoeding te bestellen via Rutgers. Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen. Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen. Over de KNOV. Werken bij de KNOV.
Net bevallen en anticonceptie de Verloskundige KNOV.
Of je nog een kinderwens hebt of niet. En of je bezwaar hebt tegen hormonen of niet. De folder is een uitgave van de beroepsorganisatie van de verloskundigen KNOV én Rutgers Kenniscentrum seksualiteit. Folder Anticonceptie na de bevalling 402 KB.
Wil je dezelfde anticonceptie gebruiken? de Verloskundige KNOV.
Was je tevreden over de anticonceptie die je voor je zwangerschap gebruikte? Dan kun je dat voorbehoedsmiddel natuurlijk weer nemen. Kijk daarbij wel goed naar je antwoorden op.: Vraag 1: Geef je borstvoeding én. Vraag 2: Heb je nog een kinderwens. Bespreek je wensen en ideeën al tijdens je zwangerschap met je verloskundige of huisarts. Zij kunnen je adviseren bij je keuze. Ook kunnen zij alle hormonale anticonceptiemiddelen voorschrijven en een spiraaltje plaatsen. Zoek een verloskundige bij jou in de buurt. Ben je zwanger of heb je een kinderwens? Neem dan contact op met een verloskundige. Over de Verloskundige. Zoek een verloskundige. Deze site is een initiatief van de KNOV, de beroepsorganisatie van verloskundigen.
KNOV-handreiking voor verloskundigen over anticonceptiemiddelen Nationale Zorggids.
28 december 17. De Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen KNOV heeft een handreiking samengesteld met informatie over anticonceptiemiddelen. Verloskundigen kunnen de handreiking als naslagwerk gebruiken in de voorlichting over anticonceptie aan vrouwen. Dit meldt de KNOV. Aanleiding voor het ontwikkelen van de handreiking is de toenemende pilmoeheid bij vrouwen.
Anticonceptie de Verloskundige KNOV.
Wil je dezelfde anticonceptie gebruiken? Zoek een verloskundige bij jou in de buurt. Ben je zwanger of heb je een kinderwens? Neem dan contact op met een verloskundige. Over de Verloskundige. Zoek een verloskundige. Deze site is een initiatief van de KNOV, de beroepsorganisatie van verloskundigen.
Verloskundigen mogen anticonceptie voorschrijven NHG.
De KNOV heeft een standpunt Anticonceptie geschreven waaraan het NHG heeft meegewerkt. Het standpunt geeft het belang aan van een goede overdracht en communicatie tussen verloskundige en huisarts zodat de continuïteit van zorg gewaarborgd blijft. De basis van het standpunt is de NHG-Standaard Anticonceptie.
Anticonceptiemiddel kiezen de Verloskundige KNOV.
Je verloskundige kan elke vorm van anticonceptie voorschrijven en weet waar je een spiraal kan laten plaatsen. Wil je nog meer lezen over de verschillende soorten voorbehoedsmiddelen op de websites Seksualiteit.nl of Thuisarts.nl. Zoek een verloskundige bij jou in de buurt. Ben je zwanger of heb je een kinderwens? Neem dan contact op met een verloskundige. Over de Verloskundige. Zoek een verloskundige. Deze site is een initiatief van de KNOV, de beroepsorganisatie van verloskundigen.
KNOV E-learning Anticonceptiezorg voor verloskundigen Seks in de praktijk.
Meer weten over anticonceptie? Ga naar deze e-learning. KNOV E-learning Anticonceptiezorg voor verloskundigen. De e-learning Anticonceptie van de KNOV leert verloskundigen en hun partners anticonceptiezorg te verlenen tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Het gaat hierbij om de volgende zaken.:

Contacteer ons