Op zoek naar anwb checklist autovakantie?

anwb checklist autovakantie
 
Wat mee te nemen in de auto in Duitsland? ANWB Vakantie.
De hierboven genoemde veiligheidsuitrusting is alleen verplicht in voertuigen met een Duits kenteken, maar de ANWB adviseert bestuurders de lokale regels te volgen uit veiligheidsoverwegingen en om een eventuele discussie met de politie ter plaatse te voorkomen. Een brandblusser en reservelampen zijn niet verplicht.
Wat moet er mee in de auto in het buitenland? ANWB Vakantie.
De items zijn makkelijk en snel te bestellen in de ANWB webwinkel. Albanië Andorra België Bosnië en Herzegovina Bulgarije Cyprus Denemarken Duitsland Estland Finland Frankrijk Georgië Gibraltar Griekenland Groot-Brittannië en Noord-Ierland Guernsey Hongarije Ierland IJsland Isle of Man Italië Jersey Kosovo Kroatië Letland Liechtenstein Litouwen Luxemburg Macedonië Malta Moldavië Monaco Montenegro Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Polen Portugal Roemenië Rusland San Marino Servië Slovenië Slowakije Spanje Tsjechië Turkije Wit-Rusland Zweden Zwitserland.
Maak je auto vakantieklaar ANWB.
Waar je ook heen gaat een goede voorbereiding van je vakantie begint bij ANWB. Van paklijst tot reisverzekering en van zwarte zaterdag tot onze landeninformatie. Maak je caravan vakantieklaar. Volg onze heldere stappen en maak je caravan klaar voor je vakantie!
Paklijst Vakantie Bekijk checklist mét tips tricks ANWB.
Overzicht Mijn ANWB. Mijn producten en diensten. Elke vakantie is het een hele klus om alle spullen te verzamelen die je mee moet nemen. Met de handige ANWB Paklijst wordt het inpakken van je koffer een stuk eenvoudiger. Er is een checklist per type vakantie.
Veilig en goed voorbereid op vakantie met de auto ANWB.
De Twinny load Fietsdrager e-Wing inklapbaar is geschikt voor 2 E-BIKE fietsen, heeft een voetbediende kantelfunctie en is voorzien van trekhaakbevestiging met snelkoppeling. Contact met ANWB. Vereniging en bedrijf. Voor de pers. Werken bij de ANWB. ANWB voor de Zaak.
Reisvoorbereiding Vooraf, onderweg én bij aankomst ANWB.
Dat geregel vinden vier op de tien mensen stressvol. Nergens voor nodig: met een beetje hulp van de ANWB begint je vakantie gewoon heerlijk relaxed! Milieusticker in Frankrijk verplicht. Dé tips voor een fijne vakantie. Praktische info per land. Met onze paklijsten weet je zeker dat je alles bij je hebt. Met onze keuzehulp stel je je eigen checklist samen!
Wat moet er verplicht mee in de auto in Frankrijk? ANWB.
Reservebril Het meenemen van een reservebril in Frankrijk is niet verplicht, maar de ANWB adviseert bestuurders met een rijbewijs waarin staat dat ze een bril of contactlenzen dragen beperking code 01, een reservebril mee te nemen. De meeste veiligheidsartikelen die hier worden genoemd, zijn onder meer verkrijgbaar in de ANWB-winkels en via webwinkel.anwb.nl.

Contacteer ons